FLEXITEEK FINLAND

Flexiteek Finland on suomalainen perheyritys, joka maahantuo synteettisiä Flexiteek –tuotteita. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua veneilijöille, veneen valmistajille, ja telakoille.
 

Tuotantotilamme sijaitsevat Piikkiössä, jossa voi tulla käymään ja keskustelemaan omasta toteutuksesta. Myyntikonttorimme palvelee Espoossa, ja voimme sieltä käsin palvella nopeasti pääkaupunkiseudun asiakkaita vaikka veneelläsi käyden. 

Jälleenmyyjäverkostomme kattaa koko Suomen, joten voimme tarjota täyspalvelua koko maassa, kysy meiltä paikallisen jälleenmyyjäsi yhteystiedot. Flexiteek on synteettisesti valmistettu, aidon tiikin näköinen ja tuntuinen pintaratkaisu.

Pinta ei huoltoa kaipaa,  ja sen puhdistus onnistuu nopeasti vaikkapa painepesurilla. Vaikeatkaan tahrat, kuten punaviini, eivät jätä pysyviä jälkiä Flexiteek -pintoihin.

Kaikki tuotteemme ovat  myös UV-suojattuja, joten ne säilyttävät värinsä ja ulkonäkönsä vuodesta toiseen. Flexiteek–tuotteilla on viiden vuoden materiaalitakuu.

Flexiteek -paneelit valmistetaan tarkasti juuri Sinun toiveidesi mukaisesti: meiltä saat niin perinteistä tiikkiä mukailevat kansirakennelmat kuin myös modernit ja yksilölliset ratkaisut.  

 

Värivaihtoehtoja on useita, ja sivuiltamme löydät kuvia eri ratkaisusta – voit niiden avulla ideoida veneellesi uuden lookin!

Flexiteek Finland

Myynti & Markkinointi

Juha Hynnä

0400724068

juha(at)flexiteek.fi

Tuotanto & Suunnittelu

Juuso Haggrén

0400321676

juuso(at)flexiteek.fi   

Joel Kanervavuori

0453563599

joel(at)flexiteek.fi

0OSTOSKORI

Peuramäenkuja 3 B 3

02750 Espoo

Littoistentie 166

21500 Piikkiö

info(at)flexiteek.fi

www.flexiteek.fi

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle