Edut

Flexiteek 2G

Tyylikäs ja kestävä

Flexiteek 2G on näyttävä ja turvallinen kansimateriaali, joka on suunniteltu kestämään kaikissa sääolosuhteissa.

Vakiintuneena markkinajohtajana Flexiteek 2G on erittäin suosittu veneen omistajien keskuudessa. Sen ovat myös ottaneet käyttöönsä yli 200 veneenvalmistajaa ympäri maailmaa. Flexiteek 2G:n ansiosta sinun ei tarvitse viettää tuntikausia kannen hankaamiseen, hiomiseen ja öljyämiseen.Ensimmäiset kantemme, jotka on asennettu noin 20 vuotta sitten, ovat edelleen hyvässä kunnossa ja näyttävät upeilta.

Edut ovat selkeät

ANCHOR RECEIVER

Teak keksittiin uudelleen

Pinnan luonnonmukaiset syyt ja läpivärjätty materiaali takaavat lopputuloksen, jota on vaikea erottaa oikeasta tiikistä. Flexiteek 2G on täydellinen valinta, jos haluat perinteisen näköisen tiikkikannen vailla huolia. Voit valita sen joko pysyvästi uuden tiikin tai jo sään haalistaman näköisena. Vuodesta 2000 alkaen laajaksi kasvanut organisaatiomme kattaa jo lähes kaikki maailman alueet. Saat kokeneelta henkilökunnaltamme apua suunnittelussa, valmistuksessa ja asennuksessa.

Selaa

Kestävyys

Flexiteek 2G on erittäin kestävä materiaali, mikä on tullut todistetuksi sen oltua jo vuosien ajan kovassa käytössä. Vanhimmat kannet ovat nyt yli 20 vuotta vanhoja ja näyttävät edelleen hienoilta. Uudella kannella on 5 vuoden takuu materiaalivikojen varalta. Palat valmistetaan aina hitsaamalla ne yhteen, joten pinnasta tulee täysin vedenpitävä ja kulutusta kestävä. Flexiteek kiinnitetään kanteen vahvalla liimamassalla, joka pitää sen kiinni vuosikausia. Pinta kestää hyvin kulutusta ja se on UV-suojattu. Jos pintaan tulee kolhuja tai naarmuja, ne saa poistettua kevyellä hionnalla pintaa kuluttamatta. Voit myös niin halutessasi hioa koko pinnan tai osan siitä uudelleen.

Selaa

Ainutlaatuiset ominaisuudet

Flexiteek 2G tarjoaa merkittäviä etuja kilpailijoihin verrattuna.

  • Sen patentoitu, muotoon mukautuva alapuoli varmistaa erinomaisen tarttuvuuden ja istuvuuden kaikenmuotoisiin ja -kokoisiin aluksiin.
  • Se viilenee 30 % nopeammin kuin perinteinen komposiittikansi.
  • Se on jopa 35 % kevyempää ja siksi se ei hidasta veneiden vauhtia.
  • Se tarjoaa erinomaisen pidon kaikissa sääolosuhteissa.

Selaa

Helppohoitoinen

Flexiteek 2G vaatii hyvin vähän huoltoa säilyttääkseen upean ulkoasunsa. Se ei tarvitse säännöllistä kuurausta, kalliita puhdistusaineita tai saumojen korjauksia. Lika ei koskaan imeydy materiaaliin, ja siksi vaikeimmatkin tahrat (öljy, punaviini) on helppo poistaa. Puhdistaminen hoituu pääosin vedellä ja miedolla pesuaineella.

Selaa

Lisäedut

Over 30 Colour Combinations

yli 30 Väriyhdistelmää

Flexiteek 2G on saatavilla 11 eri värivaihTOehdolla. Yhdessä kolmen eri saumavärin kanssa niistä tulee yhteensä yli 30 yhdistelmää. Voit valita tiikin eri värisävyistä, tai valita vaikka modernin mustan tai tumman harmaan värin.

Katso kaikki väriyhdistelmät >

Kevyt

Vain 4,5 kg/m² painava Flexiteek 2G on jopa 35 % kevyempi kuin kilpailevat synteettiset kansijärjestelmät. Tämä tekee siitä erityisen houkuttelevan vaihtoehdon erittäin suorituskykyisiin monirunko-, moottori- ja purjeveneisiin. Tärkeää on, että se vähentää vesilinjan yläpuolelle sijoitettua painoa sekä aluksen kokonaispainoa. Sen ansiosta painopiste on matalammalla, mikä vähentää kallistumista ja parantaa suorituskykyä

Reduced Weight
CNC Flexiteek 2G

Design Vaihtoehtoja

Voimme muokata veneelle traditionaalisen tai modernin designin yksilöllisesti – viimeistely tehdään korkealaatuisella käsityötaidolla.

Katso mikä on mahdollista >

Vihreämpi valinta

Valitsemalla Flexiteek 2G:n saat aidon tiikin ulkonäon ilman trooppisiin puulajeihin liittyviä ympäristöongelmia.Kuten kaikilla tuotteilla, Flexiteek 2G materiaalillakin on ympäristöjalanjälkensä. Olemme ryhtyneet toimiin minimoidaksemme sen vaikutuksen kierrättämällä tuotantojätteemme muihin tuotteisiin ja käyttämällä REACH-standardin mukaisia ftalaatittomia pehmittimiä.

Lue lisää ympäristösitoutumisestamme >

A Greener Choice
Market Leading

Markkinajohtajuus

Flexiteek 2G -materiaalia valmistetaan viidellä mantereella, sitä on saatavilla maailmanlaajuisesti yli 100:lta jälleenmyyjältä ja sitä toimitetaan yli 200 johtavalle venevalmistajalle. Sen patentoitu, muotoon mukautuva alapinta varmistaa erinomaisen tarttuvuuden ja istuvuuden kaikenmuotoisiin ja -kokoisiin aluksiin.

Miten sitä voi vertailla muihin?

Lue miksi yli 200 johtavaa veneenvalmistajaa valitsivat Flexiteekin.

Miksi valita flexiteek 2g?

Aloita

Valitse yksi tai useampi vaihtoehto.

{(40284 + 22)}

Trees planted to date

Menu