Flexiteek Finland

Myynti & Markkinointi

Juha Hynnä

0400724068

Tuotanto & Suunnittelu

Juuso Haggrén

0400321676

Joel Kanervavuori

0453563599

Peuramäenkuja 3 B 3

02750 Espoo

Littoistentie 166

21500 Piikkiö

info(at)flexiteek.fi

www.flexiteek.fi

0OSTOSKORI
  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

HUOLTO

Flexiteek -materiaali on luonnostaan likaa hylkivää ja sen normaalin likaantumisen puhdistamiseen riittää käsittely pehmeällä harjalla, lämpimällä vedellä ja miedolla, ympäristöystävällisellä pesuaineella. Flexiteek voidaan tarpeen vaatiessa myös puhdistaa painepesurilla, toisin kuin tiikkikannet.

Öljy-, punaviini- ja veritahrojen puhdistus on hyvä tehdä mahdollisimman pian. Jos tahrat kuitenkin pääsevät kuivumaan, ne voidaan poistaa hiomapaperilla (P60), jolla hiotaan pintaa syiden mukaisesti. Koska Flexiteek -materiaali on läpivärjättyä, hiominen palauttaa pinnan alkuperäisen värin. Hiottu alue voi olla jonkin aikaa vaaleampi kuin ympäröivä alue, mutta se palautuu ennalleen nopeasti.

Mustapohjaisista kengistä voi jäädä jälkiä kannen pintaan, nämä voidaan kuitenkin poistaa tavallisella vaalealla pyyhekumilla tai tarpeen vaatiessa kevyesti hiomalla hiomapaperilla. Korkokenkien terävistä koroista voi tulla painumia pintaan, joten niiden käyttöä kannattaa välttää.

Kannella käytettävien irtonaisten tuolien, pöytien ja muiden kalusteiden jalkoihin on hyvä laittaa ”huopatassut”, jotta vältytään painaumilta. Myös raskaiden esineiden vetämistaä kannen pinnalla kannattaa välttää koska materiaali saattaa naarmuuntua.

Kuumien esineiden asettamisesta Flexiteek -pinnalle saattaa jäädä palojälkiä, näiden poistaminen voi niiden syvyydestä riippuen olla hankalaa.

Sähköhiomakoneiden käyttöä ei suositella, koska ne saattavat aiheuttaa pintaan epätasaisuuksia tai vahingoittaa saumoja.

Kemikaalit ja liuottimet, kuten esim. valkaisuaine ja asetoni, saattavat vahingoittaa materiaalia pysyvästi. Vahingon sattuessa aine tulee huuhdella vedellä mahdollisimman pian värjäytymisen estämiseksi. Kemikaalien aiheuttamat polttojäljet voidaan poistaa hiomalla hiomapaperilla (P40 ja P60). Nestemäisten pinnoitteiden (maalit, lakat, öljyt) levitys Flexiteek-pinnalle voi saada aikaan sen, että pinta muuttuu liukkaaksi.

Näillä ohjeilla pidät Flexiteek -pintasi puhtaana sekä hyväkuntoisena ja samalla varmistat, että se kestää vuosia eteenpäin.

Jos haluat lisätietoja tai jokin askarruttaa sinua pinnan puhdistamisessa tai hoidossa niin otathan yhteyttä osoitteeseen info@flexiteek.fi. Autamme sinua mielellämme.