Mitä asiakkaamme kertovat

”Asiakkaani ovat tyytyväisiä Flexiteekiin. Se on huoltovapaa, näyttää erittäin hyvältä ja on luistamaton, erittäin tärkeä ominaisuus Ellingille, koska olemme keskittyneet turvallisuuteen.”

Anton van den Bos, Toimitusjohtaja

K. Milloin aloititte työskentelemään Flexiteekin kanssa?

V.

Aloitimme vuonna 2007. Vuodesta 2010 lähtien lähes kaikissa veneissämme on ollut Flexiteek.

K. Miksi valitsitte Flexiteekin?

V.

Se näyttää hyvältä ja pysyy sellaisena. Pidämme myös liukastumisen esto-ominaisuudesta. Se toimii paremmin kuin tiikissä ja turvallisuus on meille erittäin tärkeää. Tiikin laatu ei ole entisensä. Nyt se tulee enimmäkseen kaupallisilta viljelmiltä, ​​joissa se kasvaa paljon nopeammin. Tämä johtaa pehmeämpään puuhun, joka kuluu melko nopeasti.

K. Mitä arvostatte eniten Flexiteekissä?

V.

Hinnoittelu on kilpailukykyistä, kommunikointi on hyvää ja tuotevalikoimaa markkinoidaan hyvin.

K. Mitä asiakkaanne ajattelevat Flexiteekistä?

V.

He ovat erittäin tyytyväisiä siihen. He pitävät erityisesti Weathredin ”haalistuneesta” ulkonäöstä, koska ihmiset ajattelevat sen olevan aitoa tiikkiä. Ja he todellakin pitävät sitä, että se vaatii vähän tai ei ollenkaan huoltoa. Monet asiakkaistamme pitävät veneitään vuosikymmeniä, joten tämä on heille tärkeä asia.

K. Mikä tekee Flexiteek 2G:stä erilaisen/ainutlaatuisen?

V.

Se on todella yhdistelmä kaikkia edellä mainittuja asioita. Upea tuote, joka tarjoaa erinomaisia ominaisuuksia järkevään hintaan. Siitä on tullut ilmeinen vaihtoehto tiikille.

Elling GALlerIA

Valmiina aloittamaan?

Valitse yksi tai useampi vaihtoehto

{(40284 + 22)}

Trees planted to date

Menu