Mitä asiakkaamme kertovat

”Olen tyytyväinen tuotteeseen, tyytyväinen palveluun ja tyytyväinen myynninjälkeiseen palveluun.”

Colin Baldwin, Omistaja

K. Milloin aloitit työskentelyn Flexiteekin kanssa ja miksi valitsit Flexiteekin?

V.

Aloitin työskentelyn Flexiteekin kanssa vuosina 2007/2008. Valitsin Flexiteekin, koska se vaikutti tuolloin edistyneimmältä ja esteettisesti parhaimmalta tuotteelta, ja koska sen alapuolella oli uritus. Se oli minusta järkevää, koska se liimautuisi paremmin kiinni kanteen.

K. Mihin hait silloin ratkaisua, mihin veneisiin ja miten se oli määritelty?

V.

Aluksi valmistimme ensimmäisiä superyacht-kumiveneitä, joihin tarvittiin kannet sekä pari mainosvenettä B&G:lle ja Garminille.

K. Mitä arvostat osakkaana eniten Flexiteekissä?

V.

Mielestäni mikä tahansa kumppanuus on yhdistelmä eri asioista ja ensinnäkin tuotteen on luonnollisesti oltava oikea. Sillä ei ole merkitystä, vaikka henkilökunta on ammattitaitoista, mutta tuote ei ole tarpeeksi hyvä. Eli on oltava yhdistelmä missä on hyvä tuote, osaavaa henkilökuntaa ja toimiva asennuspalvelu. Meillä oli ongelma yhden asennuksen kanssa, ja Rob lensi Kroatiaan selvittämään sitä, joten tukitaso on erinomainen. Olen tyytyväinen tuotteeseen, tyytyväinen palveluun ja tyytyväinen myynninjälkeiseen palveluun.

K. Mitä asiakkaasi ajattelevat Flexiteekistä?

V.

Meillä ei ole tullut valituksia, joten voin vain olettaa, että he ovat erittäin tyytyväisiä.

K. Mitkä erityiset elementit tai ominaisuudet tekevät Flexiteek 2G:stä sinun suosikkisi? Mikä tekee siitä erilaisen / ainutlaatuisen?

V.

En osaa sanoa, kyse on todellakin ihmisistä.

Rib-X GALlerIA

Valmiina aloittamaan?

Valitse yksi tai useampi vaihtoehto

{(39470 + 22)}

Trees planted to date

Menu