Mitä asiakkaamme kertovat

”Flexiteek on ihanteellinen ratkaisu ylellisille RIB-veneillemme, joihin asiakkaamme haluavat aidon tiikin ulkonäön, ​​mutta vain vähäisen huoltotarpeen. Flexiteek on nyt kova suosikki ja melko varma vakiovaruste kaikissa Ribeyesissa.”.

Sophie Hurst, Markkinointipäällikkö

K. Milloin aloititte työskentelemään Flexiteekin kanssa?

V.

Aloitimme työskentelemään Flexiteekin kanssa 2001/2002, jolloin tuote oli vielä aika uusi.”Flexiteek on ihanteellinen ratkaisu ylellisille RIB-veneillemme, joihin asiakkaamme haluavat aidon tiikin ulkonäön, ​​mutta vain vähäisen huoltotarpeen. Flexiteek on nyt kova suosikki ja melko varma vakiovaruste kaikissa Ribeyesissa.

K. Miksi valitsitte Flexiteekin?

V.

Flexiteekiä käytetään pääasiallisena kansimateriaalina ja koska turvallisuus on äärimmäisen tärkeää kaikissa RIB:issämme, asennamme Flexiteekin kaikille veneessä oleville astuttaville pinnoille.

K. Mitä arvostatte eniten Flexiteekissä?

V.

Flexiteekin luotettava toimitus ja nopea reagointi laatu- ja asennuskysymyksissä ovat erittäin tärkeitä, koska tilaamme niitä satoja vuosittain.

K. Mitä asiakkaanne ajattelevat Flexiteekistä?

V.

Näillä määrillä, mitä me asennamme, asiakkaiden on pakko tykätä niistä.

K. Mikä tekee Flexiteek 2G:stä erilaisen/ainutlaatuisen?

V.

Kansien rakenne tehtynä pitkistä joustavista paneeleista mahdollistaa kansien toimittamisen meille rullattuina. Tämä tekee asentamisesta paljon helpompaa verrattuna saatavilla olevista 8’x4′ levymateriaaliratkaisuista, jotka on liitettävä toisiinsa paikan päällä.

Ribeye Boats GALlerIA

Valmiina aloittamaan?

Valitse yksi tai useampi vaihtoehto

{(40284 + 22)}

Trees planted to date

Menu