WILKS TÖRMÄYSLISTAT

Englantilainen Wilks on valmistanut törmäyslistoja veneenvalmistajille ja kuluttajille jo yli 40 vuotta. Flexiteek Finland tuo niitä yksinoikeudella Suomeen, valikoimasta löytyy U-, B-, ja D-listoja, tilaustavarana meiltä saa myös mm. synteettisiä tiikkilistoja sekä rosteri- ja alumiinilistoja. 

 

Kaikki tuotteet valmistetaan REACH-asetusten mukaisesti ftalaattittomalla pehmentimellä ja kaikki tuotantojäte kierrätetään.

Kun kunnostat venettäsi ja huomaat, että törmäyslistat ovat tulleet tiensä päähän, olisi hyvä vaihtaa ne uusiin. Näin veneesi pysyy ehjänä ja tyylikkään näköisenä. 

Kaupassa voit katsella ja tilata perusvalikoimaamme kuuluvia tuotteita, joita voimme toimittaa nopeasti. Sen lisäksi saat kauttamme lukuisan määrän erilaisia erikoistörmäyslistoja veneisiin sekä paljon listoja laitureihin, kaiteisiin tai vaikka hevoskärryihin.

Jos et löydä näistä sopivaa törmäyslistaa, lähetä meille mallikappale nykyisestä törmäyslistastasi. Voit myös ottaa kuvan joko törmäyslistasta tai veneestä mittanauhan kanssa ja lähettää sen meille.  Me löydämme siihen sopivan ratkaisun ja teemme sinulle siitä tarjouksen.

Flexiteek Finland

Myynti & Markkinointi

Juha Hynnä

0400724068

juha(at)flexiteek.fi

Tuotanto & Suunnittelu

Juuso Haggrén

0400321676

juuso(at)flexiteek.fi   

Joel Kanervavuori

0453563599

joel(at)flexiteek.fi

0OSTOSKORI

Peuramäenkuja 3 B 3

02750 Espoo

Littoistentie 166

21500 Piikkiö

info(at)flexiteek.fi

www.flexiteek.fi

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle