Tuotantoprosessi

Flexiteek 2G

RAKEISTA PROFIILEIKSI

Consistent wood grain effect

Valmistamme Flexiteekin 2G-polymeerirakeista. Kehittyneet suulakepuristus- ja annostelulaitteet takaavat äärimmäisen tarkkuuden, mikä tarkoittaa, että värimme ovat yhdenmukaisia ja Flexiteekin syyt on luonnollisesti epäyhtenäisiä, aivan kuten oikealla puulla.

Itse suunnitelemamme suulakepuristusmuotit säätelevät profiilin mittoja ja muotoa ja se jäähdytetään lämpötilasäädellyssä vesihauteessa. Ammattitaitoiset työntekijämme hiovat materiaalin pinnan saadakseen sen rakeisuuden ja rakenteen esiin ennen kuin lopullinen väri- ja laatutarkastus on suoritettu.

Temperature-controlled water bath

PROFIILISTA PANEELIKSI

Flexiteek panels being manufactured

Flexiteek-paneelit valmistetaan profiileista tai lankuista, aivan kuten tiikkikansi. Tiikkikansi on saumattu kokoon ja Flexiteek puolestaan on muovihitsattu vahvemman liitoksen luomiseksi. Saumaukset ovat joko osa suulakepuristusprosessia tai ne ovat hitsattu materiaaliin, mikä varmistaa tasaisen lopputuloksen.

Flexiteek voidaan tehdä täsmälleen perinteisen tiikkikannen näköiseksi tai sille voidaan luoda yksilöllinen moderni design. Joustavien ominaisuuksiensa ansiosta kaikki on mahdollista missä tahansa koossa.

Anything is possible

Aloita

Valitse yksi tai useampi vaihtoehto.

{(38260 + 22)}

Trees planted to date

Menu