TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

1.0 KÄYTTÄJÄN YKSITYISYYTEEN JA TIETOSUOJAAN LIITTYVÄT YDINUSKOMUKSEMME

2.0 RELEVANTTI LAINSÄÄDÄNTÖ

Flexiteek-verkkosivusto on suunniteltu noudattamaan seuraavien kansallisten ja kansainvälisten tietosuojaa ja käyttäjien yksityisyyttä koskevia osia:

Yllä olevan lainsäädännön noudattaminen, jotka kaikki ovat luonteeltaan tiukkoja, tarkoittaa, että Flexiteek-verkkosivusto on todennäköisesti myös monien muiden maiden ja alueiden tietosuoja- ja käyttäjien yksityisyyttä koskevien lakien mukainen. Jos olet epävarma siitä, onko tämä verkkosivusto oman asuinmaasi tietosuoja- ja käyttäjien tietosuojalainsäädännön mukainen, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme (jonka tiedot löytyvät kohdasta 9.0) saadaksesi lisätietoja.

3.0 HENKILÖTIEDOT, JOITA TÄMÄ VERKKOSIVUSTO KERÄÄ JA MIKSI KERÄÄMME NE

Flexiteek-verkkosivusto kerää ja käyttää henkilötietoja seuraavista syistä:

3.1. SIVUSTOKÄYNTIEN SEURANTA

Kuten useimmat verkkosivustot, tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia (GA) käyttäjien vuorovaikutuksen seuraamiseen. Käytämme näitä tietoja määrittääksemme verkkosivustoamme käyttävien ihmisten määrän, ymmärtääksemme paremmin, kuinka he löytävät ja käyttävät verkkosivujamme, sekä nähdäksemme, kuinka he kulkevat verkkosivustojen sivuilla.

Vaikka GA tallentaa tietoja, kuten maantieteellinen sijaintisi, laitetyyppisi, internetselaimesi ja käyttöjärjestelmäsi, mikään näistä tiedoista ei tunnista sinua henkilökohtaisesti meille. GA tallentaa myös tietokoneesi IP-osoitteen, jota voidaan käyttää tunnistamaan sinut, mutta Google ei anna meille pääsyä näihin tietoihin. Pidämme Googlea kolmannen osapuolen tietojen käsittelijänä (katso kohta 6.0 alla).

GA käyttää evästeitä, joista on lisätietoja Googlen kehittäjän oppaista.

Tiedoksi, että verkkosivustomme käyttävät GA:n analytics.js-toteutusta.Evästeiden poistaminen käytöstä Internet-selaimessa estää GA:ta seuraamasta mitään osaa vierailustasi verkkosivustojemme sivuilla. Lisätietoja tämän tekemisestä on evästekäytäntösivultamme.

3.2 SÄHKÖPOSTILINKIT

Jos päätät ottaa meihin yhteyttä sähköpostilinkkien avulla, tämä verkkosivusto ei tallenna mitään antamistasi tiedoista tai välitä/käsitä jollekin osiossa 6.0 määritellylle kolmannen osapuolen tietojen käsittelijälle. Sen sijaan se lähetetään meille joko oman sähköpostipalveluntarjoajasi tai Internet-palveluntarjoajasi tarjoamien sähköpostipalvelimien avulla.

4.0 MITEN SÄILYTÄMME HENKILÖKOHTAISIA TIETOJASI

Tälle verkkosivustolle lähetetyt henkilötiedot tallennetaan salatuille puolijohdelevyille Isossa-Britanniassa sijaitsevilla palvelimilla, joita ylläpitää yksi Yhdistyneen kuningaskunnan johtavista verkkosivustojen isännöintiyrityksistä (katso osio 5.0).

5.0 VERKKOSIVUSTO, TIETOKANTA JA POSTIPALVELIMET

5.1 VERKKOSIVUSTO JA TIETOKANTAPALVELIN

Flexiteek-verkkosivusto ja tietokanta ovat kaikki Tier III -palvelinkeskuksessa, joka sijaitsee Pohjois-Lontoossa Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Jotkut palvelinkeskuksen merkittävimmistä suojausominaisuuksista ovat seuraavat:

Kaikki liikenne (tiedostojen siirto) tämän verkkosivuston ja selaimesi välillä on salattua ja toimitetaan HTTPS:n kautta.

5.2 POSTIPALVELIT

Kaikki tämän sivuston sähköpostit lähetetään Sendgridin tarjoamien SMTP-postipalvelimien kautta. Sendgrid pyrkii tekemään sähköpostien lähettämisestä mahdollisimman turvallista, ja noudatamme kaikkia sen parhaiden käytäntöjen suosituksia suojataksemme sähköpostit, jotka lähetämme verkkosivustoiltamme heidän järjestelmiensä kautta. Pidämme Sendgridia kolmannen osapuolen tietojen käsittelijänä.

6.0 KOLMANNEN OSAPUOLEN TIETOJEN KÄSITTELIJÄMME

We use a number of third parties to process personal data collected by this website on our behalf. These third parties have been carefully chosen and all of them comply with the legislation set out in section 2.0. US-based data processors are also EU-U.S Privacy Shield certified.

Käytämme useita kolmansia osapuolia käsittelemään tämän verkkosivuston puolestamme keräämiä henkilötietoja. Nämä kolmannet osapuolet on valittu huolellisesti ja ne kaikki noudattavat kohdassa 2.0 esitettyä lainsäädäntöä. Yhdysvaltoihin sijoittautuneet tietojenkäsittelijät ovat myös EU–U.S Privacy Shield -sertifioituja.

6.1 Google LLC

Käytetään verkkosivuston analytiikkaan, kuten kohdassa 3.1 on kuvattu. Tietosuojakäytäntö, EU-U.S Privacy Shield -sertifikaatti

6.2 SendGrid, inc.

Käytetään lähettämään kaikki sähköpostit verkkosivuiltamme kohdassa 5.2 kuvatulla tavalla. Tietosuojakäytäntö, EU-U.S Privacy Shield -sertifikaatti

6.3 Fellowship Productions Ltd.

Iso-Britanniassa toimiva suunnittelu- ja digitaalisen markkinoinnin toimisto, joka vastaa Flexiteek-verkkosivuston rakentamisesta ja ylläpidosta. Verkkosivusto

6.4 SHARPSTACK HOSTING LTD. (T/A PROSTACK HOSTING)

The UK-based web hosting company responsible for hosting the flexiteek.co.uk website. Website

Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva web-hosting-yritys, joka vastaa Flexiteek.com-verkkosivuston ylläpidosta. Verkkosivusto

7.0 TIETOTURVALOUKKAUKSET

Raportoimme tämän verkkosivuston tietokannan tai kolmannen osapuolen tietojenkäsittelijämme tietokannan laittomista tietoturvaloukkauksista kaikille asiaankuuluville henkilöille ja viranomaisille 72 tunnin kuluessa tietoturvaloukkauksesta, jos on ilmeistä, että henkilötiedot on tallennettu tunnistettavaan tapa on varastettu.

8.0 VERKKOSIVUSTON REKISTERIN PITÄJÄ

Tämän verkkosivuston rekisterinpitäjä on: Wilks (Rubber Plastics) Mfgs Co Ltd, Yhdistyneen kuningaskunnan yksityinen osakeyhtiö, jonka yritysnumero on: 1215369

Rekisteröity kotipaikka on: Woodrolfe Road, Tollesbury, Essex, CM9 8RY, Yhdistynyt kuningaskunta.

9.0 TIETOSUOJAVASTUUHENKILÖ

Mr. Scott Berry – Joint Managing Director, Wilks (Rubber Plastics) Mfgs Co Ltd.

Sähköposti: online@wilks.co.uk

10.0 MUUTOKSET TÄHÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

Tämä tietosuojakäytäntö voi muuttua ajoittain lainsäädännön tai alan kehityksen mukaisesti. Emme ilmoita näistä muutoksista erikseen jakelijoillemme tai muille verkkosivuston käyttäjille. Sen sijaan suosittelemme, että tarkistat tältä sivulta ajoittain käytäntömuutosten varalta. Tietyt käytäntömuutokset ja päivitykset mainitaan alla olevassa muutoslokissa.

10.1 MUUTOSLOKI

12.09.2020 – Tämä tietosuojakäytäntö käynnistettiin.

{(40262 + 22)}

Trees planted to date

Menu