Moottoriveneille

Flexiteek 2G. Täydellinen valinta

Selaa

Johtavien moottorivenevalmistajien luottama

Sealine logo
Fairline Logo
Elling logo
Fjord logo
Gulf Craft logo
Parker logo
Rhea marine logo
Steeler logo
Sunseeker logo
Tidal creeks logo

Mitä asiakkaamme kertovat

Elling fitted with Flexiteek 2G

”Asiakkaani ovat tyytyväisiä Flexiteekiin. Se on huoltovapaa, näyttää erittäin hyvältä ja on luistamaton, erittäin tärkeä ominaisuus Ellingille, koska olemme keskittyneet turvallisuuteen”


Anton van den Bos

Toimitusjohtaja

Elling logo
Regal Marine fitted with Flexiteek 2G

”Valitsimme Flexiteekin sen laadun, todenmukaisen ulkoasun ja toimittajamme erinomaisen palvelun vuoksi. Se täyttää veneiltämme odotetut standardit.”


Pat Wiesner

Suunnittelujohtaja

Regal Marine Logo
Brunswick fitted with Flexiteek 2G

”Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä. Flexiteek näyttää upealta, se on helppo asentaa ja asiakastuki on erittäin hyvä.”


João Liça

Hankintapäällikkö

Brunswick logo
Pardo fitted with Flexiteek 2G

”Valitsimme Flexiteekin sen laadun, todenmukaisen ulkoasun ja toimittajamme erinomaisen palvelun vuoksi. Se täyttää veneiltämme odotetut standardit.”


David Medina

Tuotantojohtaja

Pardo Yachts

Edut ovat selkeät

Flexiteek 2G on täydellinen kansi moottoriveneellesi.

Teak keksittiin uudelleen

Pinnan luonnonmukaiset syyt ja läpivärjätty materiaali takaavat lopputuloksen, jota on vaikea erottaa oikeasta tiikistä. Flexiteek 2G on täydellinen valinta, jos haluat perinteisen näköisen tiikkikannen vailla huolia. Voit valita sen joko pysyvästi uuden tiikin tai jo sään haalistaman näköisena. Vuodesta 2000 alkaen laajaksi kasvanut organisaatiomme kattaa jo lähes kaikki maailman alueet. Saat kokeneelta henkilökunnaltamme apua suunnittelussa, valmistuksessa ja asennuksessa.

Teak Re-invented

Kestävyys

Flexiteek 2G on erittäin kestävä materiaali, mikä on tullut todistetuksi sen oltua jo vuosien ajan kovassa käytössä. Vanhimmat kannet ovat nyt yli 20 vuotta vanhoja ja näyttävät edelleen hienoilta. Uudella kannella on 5 vuoden takuu materiaalivikojen varalta. Palat valmistetaan aina hitsaamalla ne yhteen, joten pinnasta tulee täysin vedenpitävä ja kulutusta kestävä. Flexiteek kiinnitetään kanteen vahvalla liimamassalla, joka pitää sen kiinni vuosikausia. Pinta kestää hyvin kulutusta ja se on UV-suojattu. Jos pintaan tulee kolhuja tai naarmuja, ne saa poistettua kevyellä hionnalla pintaa kuluttamatta. Voit myös niin halutessasi hioa koko pinnan tai osan siitä uudelleen.

Long Lasting

Ainutlaatuiset Ominaisuudet

Flexiteek 2G tarjoaa merkittäviä etuja kilpailijoihin verrattuna.

  • Sen patentoitu, muotoon mukautuva alapuoli varmistaa erinomaisen tarttuvuuden ja istuvuuden kaikenmuotoisiin ja -kokoisiin aluksiin.
  • Se viilenee 30 % nopeammin kuin perinteinen komposiittikansi.
  • Se on jopa 35 % kevyempää ja siksi se ei hidasta veneiden vauhtia.
  • Se tarjoaa erinomaisen pidon kaikissa sääolosuhteissa.
High Performance

Helppohoitoinen

Flexiteek 2G vaatii hyvin vähän huoltoa säilyttääkseen upean ulkoasunsa. Se ei tarvitse säännöllistä kuurausta, kalliita puhdistusaineita tai saumojen korjauksia. Lika ei koskaan imeydy materiaaliin, ja siksi vaikeimmatkin tahrat (öljy, punaviini) on helppo poistaa. Puhdistaminen hoituu pääosin vedellä ja miedolla pesuaineella.

Low Maintenance

Yli 30 Väriyhdistelmää

Flexiteek 2G on saatavilla 11 eri värivaihTOehdolla. Yhdessä kolmen eri saumavärin kanssa niistä tulee yhteensä yli 30 yhdistelmää. Voit valita tiikin eri värisävyistä, tai valita vaikka modernin mustan tai tumman harmaan värin.

Katso kaikki väriyhdistelmät >

Over 30 Colour Combinations

Design Vaihtoehtoja

Voimme muokata veneelle traditionaalisen tai modernin designin yksilöllisesti – viimeistely tehdään korkealaatuisella käsityötaidolla. Voimme tehdä yksilölliset designit, logot ja kirjoitukset käyttäen millimetrin tarkkaa tietokoneohjattua CNC-leikkuria. Katso esimerkkejä.

Katso mikä on mahdollista >

Design Possibilities

Deck Designer

Käytä kansisuunnittelijaamme luodaksesi täydellisen kannen moottoriveneellesi.

Design your dream Motor Boat DeckSUUNNITTELE UNELMASI MOOTTORIVEKANNESI

Inspiroidu

Haetko inspiraatiota urheiluveneellesi?

Aloita

Valitse yksi tai useampi vaihtoehto.

Etkö ole vielä valmis?

Lue lisää tärkeimmistä kysymyksistä koskien tuotetta, asennusta ja huoltoa.

Moottoriveneet UKK

Seuraa tarinaa

This error message is only visible to WordPress admins
{(38260 + 22)}

Trees planted to date

Menu