Purjeveneille

Flexiteek 2G. Täydellinen valinta

Selaa

Johtavat purjevenevalmistajat luottavat Flexiteekkiin

Hanse logo
Dehler logo
Grand Soleil logo
Kraken Yachts logo
Moody logo
X Yachts logo

Mitä asiakkaamme kertovat

Hanse fitted with Flexiteek 2G

”Asennamme Flexiteek 2G:n purjeveneisiimme, koska se on yksinkertaisesti täydellinen. Koska meille ei ole tullut yhtään reklamaatioita, tiedämme, että olemme tehneet oikean valinnan tehdä yhteistyötä Flexiteekin kanssa kansiemme valmistuksessa.”


Robert Menzel

Ostojohtaja

Hanse logo
Grand Soleil fitted with Flexiteek 2G

”Valitsimme Flexiteekin sen laadun, todenmukaisen ulkoasun ja toimittajamme erinomaisen palvelun vuoksi. Se täyttää veneiltämme odotetut standardit.”


David Medina

Tuotantojohtaja

Grand Soleil logo
X Yachts fitted with Flexiteek 2G

”Näemme että Flexiteek kysyntä kasvaa asiakkaidemme keskuudessa. Yhteistyökumppanimme mutkattoman toiminnan ja hyvän asiakaspalvelun avulla näemme tämän kasvavan entisestään tulevaisuudessa.”


Kræn B. Nielsen

Toimitusjohtaja

X Yachts logo

Edut ovat selkeät

Flexiteek 2G on täydellinen kansimateriaali purjeveneellesi.

Teak keksittiin uudelleen

Pinnan luonnonmukaiset syyt ja läpivärjätty materiaali takaavat lopputuloksen, jota on vaikea erottaa oikeasta tiikistä. Flexiteek 2G on täydellinen valinta, jos haluat perinteisen näköisen tiikkikannen vailla huolia. Voit valita sen joko pysyvästi uuden tiikin tai jo sään haalistaman näköisena. Vuodesta 2000 alkaen laajaksi kasvanut organisaatiomme kattaa jo lähes kaikki maailman alueet. Saat kokeneelta henkilökunnaltamme apua suunnittelussa, valmistuksessa ja asennuksessa.

Teak Re-invented

Kestävyys

Flexiteek 2G on erittäin kestävä materiaali, mikä on tullut todistetuksi sen oltua jo vuosien ajan kovassa käytössä. Vanhimmat kannet ovat nyt yli 20 vuotta vanhoja ja näyttävät edelleen hienoilta. Uudella kannella on 5 vuoden takuu materiaalivikojen varalta. Palat valmistetaan aina hitsaamalla ne yhteen, joten pinnasta tulee täysin vedenpitävä ja kulutusta kestävä. Flexiteek kiinnitetään kanteen vahvalla liimamassalla, joka pitää sen kiinni vuosikausia. Pinta kestää hyvin kulutusta ja se on UV-suojattu. Jos pintaan tulee kolhuja tai naarmuja, ne saa poistettua kevyellä hionnalla pintaa kuluttamatta. Voit myös niin halutessasi hioa koko pinnan tai osan siitä uudelleen.

Long Lasting

Ainutlaatuiset Ominaisuudet

Flexiteek 2G tarjoaa merkittäviä etuja kilpailijoihin verrattuna.

  • Sen patentoitu, muotoon mukautuva alapuoli varmistaa erinomaisen tarttuvuuden ja istuvuuden kaikenmuotoisiin ja -kokoisiin aluksiin.
  • Se viilenee 30 % nopeammin kuin perinteinen komposiittikansi.
  • Se on jopa 35 % kevyempää ja siksi se ei hidasta veneiden vauhtia.
  • Se tarjoaa erinomaisen pidon kaikissa sääolosuhteissa.
High Performance

Helppohoitoinen

Flexiteek 2G vaatii hyvin vähän huoltoa säilyttääkseen upean ulkoasunsa. Se ei tarvitse säännöllistä kuurausta, kalliita puhdistusaineita tai saumojen korjauksia. Lika ei koskaan imeydy materiaaliin, ja siksi vaikeimmatkin tahrat (öljy, punaviini) on helppo poistaa. Puhdistaminen hoituu pääosin vedellä ja miedolla pesuaineella.

Low Maintenance

Yli 30 väriyhdistelmää

Flexiteek 2G on saatavilla 11 eri värivaihTOehdolla. Yhdessä kolmen eri saumavärin kanssa niistä tulee yhteensä yli 30 yhdistelmää. Voit valita tiikin eri värisävyistä, tai valita vaikka modernin mustan tai tumman harmaan värin.

Katso kaikki väriyhdistelmät >

Over 30 Colour Combinations

Kevyt

Vain 4,5 kg/m² painava Flexiteek 2G on jopa 35 % kevyempi kuin kilpailevat synteettiset kansijärjestelmät. Tämä tekee siitä erityisen houkuttelevan vaihtoehdon erittäin suorituskykyisiin monirunko-, moottori- ja purjeveneisiin. Tärkeää on, että se vähentää vesilinjan yläpuolelle sijoitettua painoa sekä aluksen kokonaispainoa. Sen ansiosta painopiste on matalammalla, mikä vähentää kallistumista ja parantaa suorituskykyä

Reduced Weight

Deck Designer

Käytä kansisuunnittelijaamme luodaksesi täydellisen kannen purjeveneellesi.

Design your dream Sailing Boat DeckSuunnittele unelmiesi purjevenekansi

Inspiroidu

Haetko inspiraatiota purjeveneellesi?

Aloita

Valitse yksi tai useampi vaihtoehto.

Etkö ole vielä valmis?

Lue lisää tärkeimmistä kysymyksistä koskien tuotetta, asennusta ja huoltoa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä purjeveneistä

Seuraa tarinaa

This error message is only visible to WordPress admins
{(40284 + 22)}

Trees planted to date

Menu