Moottoriveneet UKK

Flexiteek 2G Moottoriveneille

Suodatusperuste
Mistä Flexiteek 2G on valmistettu?
Flexiteek 2G on PVC-pohjainen synteettinen tuote, joka on valmistettu REACH-standardin mukaisesta ftalaatittomasta pehmittimestä ja on täysin kierrätettävää materiaalia.
Mistä Flexiteek 2G sai alkunsa?
Flexiteek on yritys, jonka on perustanut tunnettu norjalainen merenkulkuperhe, joka kehitytti idean keksijällä ja on nyt kasvattanut yrityksen sen nykyiselle tasolle.
Kuinka kauan Flexiteek 2G on ollut käytössä?
Ensimmäisen sukupolven tuote lanseerattiin vuonna 2000, Flexiteek 2G tuotiin markkinoille vuonna 2014.
Kuinka kauan se kestää käytössä?
Flexiteek on ollut käytössä jo yli 20 vuotta ja ensimmäiset kannet ovat edelleen hyvässä kunnossa. Käyttöikä riippuu luonnollisesti siitä, kuinka kovassa käytössä kansi on.
Haalistuuko se ja muuttuuko sen ulkoasu?
Flexiteek 2G ei haalistu eikä muuta väriä, mutta se voi tummentua hieman pitkän säälle altistumisen seurauksena. Sen voi kuitenkin palauttaa entiselleen hiomalla pintaa aivan kuten puuta.
Kuumeneeko se?
Flexiteek 2G lämpenee kuumalla säällä, mutta se on kehitetty vähentämään lämmönsiirtoa ja se jäähtyy 30 % nopeammin kuin perinteinen komposiittikansi.
Kuinka liukas se on?
Flexiteek 2G:n ominaisuudet liukastumisenestoon ovat samanlaiset kuin tiikillä ja märkänä sen pito on jopa parempi.
Kuinka paljon Flexiteek 2G painaa?
Flexiteek 2G painaa 4,5 kg / m2.
Mitä etuja Flexiteek 2G:lla on aitoon tiikkiin verrattuna?
Flexiteek 2G:llä on tiikin ulkonäkö ja tuntuma, lisäetuja ovat keveys ja lähes olematon huoltotarve.
Millainen Flexiteek 2G on kilpailijoihin verrattuna?
Flexiteek 2G on markkinoiden ainoa toisen sukupolven synteettinen kansimateriaali. Se on huomattavasti kevyempi ja viileämpi kuin muut markkinoilla olevat tuotteet ja näyttää ylivoimaisesti eniten aidolta puulta lukuisine eri värivaihtoehtoineen.
Miten se suunnitellaan?
Flexiteek 2G suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Se voidaan tehdä täsmälleen perinteisen tiikkikannen näköiseksi tai sille voidaan luoda yksilöllinen moderni design. Mahdollisuudet ovat rajattomat, suunnittelijamme auttavat sinua tekemään kannesta juuri sinulle sopivan.
Miten Flexiteek 2G valmistetaan?
Flexiteek 2G -valmistuksessa asennettavat osat hitsataan yhteen erilaisista profiileista, jolloin liitoksista tulee kestävät, tiiviit ja vedenpitävät.
Mikä on reunalista?
Reunalista on osien ympärillä oleva kehys, ja se on yleensä samanlevyinen tai vähän leveämpi kuin muut paneelit.
Voidaanko Flexiteek asentaa mihin tahansa pintaan?
Flexiteek 2G voidaan asentaa lasikuitu-, metalli-, betoni ja puupinnoille. Asentajamme huolehtivat, että asennuksessa käytetään aina oikeita liimoja ja tarvittaessa oikeita pohjustusaineita.
Mitä liimaa käytetään sen kiinnittämiseen?
Olemme testanneet monia liimoja, suosittelemme 2G MS-polymeeri- tai PU2K-liimojen käyttöä asennustavasta riippuen.
Entä jos tarvitsen paksumman tuotteen?
Flexiteek 2G voidaan tarvittaessa asentaa lasikuitu-, laminaatti- tai kovalevylle oikean korkeuden saavuttamiseksi
Puristuuko se kasaan paineen alaisena?
Flexiteek 2G voi puristua kokoon hiukan, jos hela on kiinnitetty sen päälle. On suositeltavaa, että kaikki todella kovaan puristukseen joutuvat kohdat tehdään aluslevyillä.
Sopiiko Flexiteek 2G pystyasennukseen?
Flexiteek 2G on joustava materiaali, joten sitä voidaan käyttää kaikennäköisissä kulmissa ja taivutuksissa, sekä pysty- että vaakasuunnassa.
Millainen huoltotarve sillä on?
Flexiteek 2G vaatii hyvin vähän huoltoa ja puhdistamista. Jos sen pinta alkaa kulua tasaiseksi, kevyt hionta palauttaa sen ulkonäön ja liukastumisen eston.
Kuinka se puhdistetaan?
We recommend using our cleaning agents that have been tested for use on the Flexiteek 2G cover. The pressure washer works well for both daily and seasonal washing, you can clean stains with a mild detergent. The maintenance instructions can be downloaded here .  
Voiko sen hioa uudelleen?
Flexiteek 2G voidaan hioa uudelleen käsin käyttämällä 40–80 karkeuden hiomapaperia ja työstää sitä syiden suuntaisesti. Mitä karkeampaa hiekkapaperi on, sitä näkyvämmäksi syyt tulevat.
Kuinka helppoa sen korjaaminen on?
Pienet kolhut voi hioa itse tasaiseksi. Isommat vahingot voidaan korjata asentajiemme toimesta, vioittunut osa voidaan poistaa ja hitsata uusi paikalleen.
Paljonko se maksaa?
Jokainen projekti on aina yksilöllinen toimintamallin, katettavien alueiden ja design-ratkaisujen vuoksi. Jälleenmyyjältämme voit pyytää tarkan tarjouksen.
Millaisissa määrissä Flexiteek 2G:tä on saatavilla?
Flexiteek 2G toimitetaan mittatilaustyönä asennusvalmiina paloina tai isompina haluamasi kokoisina levyinä.
Voidaanko sitä käyttää muualla kuin veneissä?
Kyllä, Flexiteek 2G sopii hyvin hyvin käytettäväksi myös muihin tarkoituksiin, kuten märkätilojen lattioihin, kuntosaleihin, kylpylöihin, parvekkeisiin, autoihin ja asuntovaunuihin.

Aloita

Valitse yksi tai useampi vaihtoehto.

{(40284 + 22)}

Trees planted to date

Menu