MEIDÄN TARINAMME

Meistä

Kaikki teollisuudenalat kehittävät ajan myötä materiaalivalikoimaansa. Autojen, lentokoneiden ja lattiapäällysteiden valmistajat ovat kaikki kehittäneet uusia parempia vaihtoehtoja alkuperäisille materiaaleilleen. Veneteollisuus ei poikkea tästä.

AIEMMAT VUODET

Perustimme Flexiteekin vuonna 2000 tavoitteenamme mullistaa perinteiset venekansimarkkinat. Puristamalla “lankkuja” PVC:stä loimme innovatiivisen tuotteen, joka näyttää aivan yhtä hienolta kuin tiikki. Se toi mukanaan myös paljon muita etuja.

Omistajamme Anders Wilhelmsen Sr on norjalainen yrittäjä, jolla on vankat perinteet merenkulusta. Olemme hyödyntäneet tätä sekä hänen vahvaa tietämystään inspiroimaan tuotekehitystämme. Tunnemme johtavien venevalmistajien vaativat odotukset ja olemme vastanneet niihin.

Hanse 548 varustettu Flexiteek 2G lankkuvärillä Teak mustalla tiivisteellä
Hanse Yachts 548 – Teak mustalla tiivisteellä

Kahden vuoden kehitystyön jälkeen vuonna 2014 julkaistu Flexiteek 2G nousi aivan uudelle tasolle verrattuna muihin vaihtoehtoihin, eikä vähiten sen takia, että se ratkaisi aiemman ongelman: auringossa kuumentuvan ja jalkoja polttelevan kannen.

20 VUOTTA MYÖHEMMIN

Beautiful, long lasting decking

Nykyään myymämme Flexiteek 2G on kaunis, pitkäikäinen ja laadukas kansimateriaali, joka on suunniteltu kestämään kaikissa sääolosuhteissa. Sitä on saatavana yli 30 erilaisena väriyhdistelmänä ja siihen voidaan tehdä mittatilaustyönä erilaisia designeja, logoja ja tekstejä. Tuotesuunnittelumme ja valmistuksemme korkea laatu tekee siitä parhaan mahdollisen valinnan kaikkiin aluksiin aina veneistä superjahteihin.

Vakiintuneena markkinajohtajana Flexiteek 2G on erittäin suosittu veneen omistajien keskuudessa. Sen on myös huomannut yli 200 venevalmistajaa. Flexiteek 2G:n ansiosta ei tarvitse käyttää tuntikausia kannen kuuraamiseen, hiomiseen ja öljyämiseen. Alkuperäiset kantemme, jotka on asennettu noin 20 vuotta sitten, ovat edelleen täysin kunnossa ja näyttävät upeilta.

Marex 330 Scandinavia varustettu Flexiteek 2G lankkuvärillä Teak mustalla tiivisteellä
Affordable luxury

Tarjoamme kohtuuhintaista ylellisyyttä ja huolettomuutta veneilyyn arvokkaita sademetsiä vaarantamatta. Kaiken perustana on huolellinen suunnittelu, valmistus, asennus ja tuki maailmanlaajuisen jälleenmyyjäverkostomme kautta.

Kysely

Tarjouspyyntö

Mallipyyntö

Löydä Jälleenmyyjä

Ole Meihin Yhteydessä

{(38260 + 22)}

Trees planted to date

Menu