Urheiluveneet

Flexiteek 2G. Täydellinen valinta

Selaa

Johtavien urheiluveneiden valmistajien luottamus

Ribeye Boat logo
William Jet Tenders logo
Askedladden logo
Boston Whaler logo
Capelli logo
Goldfish Logo
Gulf Craft logo
Pardo Yachts
Parker logo
Quicksilver logo
Rhea marine logo
Sunseeker logo
Tidal creeks logo
Uttern logo
Zodiac logo

Mitä asiakkaamme kertovat

Goldfish fitted with Flexiteek 2G

”Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä. Flexiteek on kevyt, vähän huoltoa vaativa ja näyttää hyvältä myös märkänä. Se näyttää tiikkikannelta ilman ympäristövaikutuksia, joita luonnollisella tiikillä on.”


Stig Olssøn

Tuotepäällikkö

Goldfish Logo
Askeladden fitted with Flexiteek 2G

“Aloimme työskennellä Flexiteekin kanssa vuonna 2019. Meille niiden kansien tärkeimpiä ominaisuuksia ovat liukumattomuus ja kyky pysyä viileänä kuumina päivinä. Materiaalin laatu on todella hyvä ja olemme erittäin tyytyväisiä yhteydenpidon helppouteen ja nopeisiin toimitusaikoihin.”


Torry D. Haugland

Tekninen johtaja

Askedladden logo
Ribeye fitted with Flexiteek 2G

”Flexiteek on ihanteellinen ratkaisu ylellisille RIB-veneillemme, joihin asiakkaamme haluavat aidon tiikin ulkonäön, ​​mutta vain vähäisen huoltotarpeen. Flexiteek on nyt kova suosikki ja melko varma vakiovaruste kaikissa Ribeyesissa.”


Sophie Hurst

Markkinointipäällikkö

Ribeye Boat logo
Brunswick fitted with Flexiteek 2G

”Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä. Flexiteek näyttää upealta, se on helppo asentaa ja asiakastuki on erittäin hyvä.”


João Liça

Hankintapäällikkö

Brunswick logo
Regal Marine fitted with Flexiteek 2G

”Valitsimme Flexiteekin sen laadun, todenmukaisen ulkoasun ja toimittajamme erinomaisen palvelun vuoksi. Se täyttää veneiltämme odotetut standardit.”


Pat Wiesner

Suunnittelujohtaja

Regal Marine Logo
Pardo fitted with Flexiteek 2G

”Valitsimme Flexiteekin sen laadun, todenmukaisen ulkoasun ja toimittajamme erinomaisen palvelun vuoksi. Se täyttää veneiltämme odotetut standardit.”


David Medina

Tuotantojohtaja

Pardo Yachts

Edut ovat selkeät

Flexiteek on täydellinen kansivalinta urheiluveneellesi.

Teak keksittiin uudelleen

Pinnan luonnonmukaiset syyt ja läpivärjätty materiaali takaavat lopputuloksen, jota on vaikea erottaa oikeasta tiikistä. Flexiteek 2G on täydellinen valinta, jos haluat perinteisen näköisen tiikkikannen vailla huolia. Voit valita sen joko pysyvästi uuden tiikin tai jo sään haalistaman näköisena. Vuodesta 2000 alkaen laajaksi kasvanut organisaatiomme kattaa jo lähes kaikki maailman alueet. Saat kokeneelta henkilökunnaltamme apua suunnittelussa, valmistuksessa ja asennuksessa.

Teak Re-invented

Pitkäkestoinen

Flexiteek 2G on erittäin kestävä materiaali, mikä on tullut todistetuksi sen oltua jo vuosien ajan kovassa käytössä. Vanhimmat kannet ovat nyt yli 20 vuotta vanhoja ja näyttävät edelleen hienoilta. Uudella kannella on 5 vuoden takuu materiaalivikojen varalta. Palat valmistetaan aina hitsaamalla ne yhteen, joten pinnasta tulee täysin vedenpitävä ja kulutusta kestävä. Flexiteek kiinnitetään kanteen vahvalla liimamassalla, joka pitää sen kiinni vuosikausia. Pinta kestää hyvin kulutusta ja se on UV-suojattu. Jos pintaan tulee kolhuja tai naarmuja, ne saa poistettua kevyellä hionnalla pintaa kuluttamatta. Voit myös niin halutessasi hioa koko pinnan tai osan siitä uudelleen.

Long Lasting

Ainutlaatuiset Ominaisuudet

Flexiteek 2G tarjoaa merkittäviä etuja kilpailijoihin verrattuna.

  • Sen patentoitu, muotoon mukautuva alapuoli varmistaa erinomaisen tarttuvuuden ja istuvuuden kaikenmuotoisiin ja -kokoisiin aluksiin.
  • Se viilenee 30 % nopeammin kuin perinteinen komposiittikansi.
  • Se on jopa 35 % kevyempää ja siksi se ei hidasta veneiden vauhtia.
  • Se tarjoaa erinomaisen pidon kaikissa sääolosuhteissa.
High Performance

Helppohoitoinen

Flexiteek 2G vaatii hyvin vähän huoltoa säilyttääkseen upean ulkoasunsa. Se ei tarvitse säännöllistä kuurausta, kalliita puhdistusaineita tai saumojen korjauksia. Lika ei koskaan imeydy materiaaliin, ja siksi vaikeimmatkin tahrat (öljy, punaviini) on helppo poistaa. Puhdistaminen hoituu pääosin vedellä ja miedolla pesuaineella.

Low Maintenance

Yli 30 Väriyhdistelmää

Flexiteek 2G on saatavilla 11 eri värivaihTOehdolla. Yhdessä kolmen eri saumavärin kanssa niistä tulee yhteensä yli 30 yhdistelmää. Voit valita tiikin eri värisävyistä, tai valita vaikka modernin mustan tai tumman harmaan värin.

Katso kaikki väriyhdistelmät >

Over 30 Colour Combinations

Design Mahdollisuudet

Voimme muokata veneelle traditionaalisen tai modernin designin yksilöllisesti – viimeistely tehdään korkealaatuisella käsityötaidolla.

Katso mikä on mahdollista >

Design Possibilities

Deck Designer

Käytä Deck Designeria suunnitellaksesi kannen urheiluveneellesi

Flexiteek 2G deck designerSuunnittele Urheiluveneesi Kansi

Inspiroidu

Haetko inspiraatiota urheiluveneellesi?

Aloita

Valitse yksi tai useampi vaihtoehto.

Etkö ole vielä valmis?

Lue lisää tärkeimmistä kysymyksistä koskien tuotetta, asennusta ja huoltoa

Urheiluveneet Ukk

Seuraa tarinaa

This error message is only visible to WordPress admins
{(38260 + 22)}

Trees planted to date

Menu