Venevalmistajille

Tietoa venevalmistajille

Selaa

Yli 200 johtavaa venevalmistajaa luottavat Flexiteekiin

Hanse logo
Fairline Logo
Beneteau logo
Royal Huisman logo
Pardo Yachts
Grand Soleil logo
Kraken Yachts logo
Ribeye Boat logo
Sealine logo
Sunseeker logo
William Jet Tenders logo
Boston Whaler logo
Fjord logo
Elling logo
Goldfish Logo
Gulf Craft logo
Moody logo
Quicksilver logo
Rhea marine logo
Steeler logo
Tidal creeks logo
World cat logo
Uttern logo
Parker logo
Askedladden logo

Mitä asiakkaamme kertovat

Hanse fitted with Flexiteek 2G

”Asennamme Flexiteek 2G:n purjeveneisiimme, koska se on yksinkertaisesti täydellinen. Koska meille ei ole tullut yhtään reklamaatioita, tiedämme, että olemme tehneet oikean valinnan tehdä yhteistyötä Flexiteekin kanssa kansiemme valmistuksessa.”


Robert Menzel

Ostojohtaja

Hanse logo
X Yachts fitted with Flexiteek 2G

”Näemme että Flexiteek kysyntä kasvaa asiakkaidemme keskuudessa. Yhteistyökumppanimme mutkattoman toiminnan ja hyvän asiakaspalvelun avulla näemme tämän kasvavan entisestään tulevaisuudessa.”


Kræn B. Nielsen

Toimitusjohtaja

X Yachts logo
Askeladden fitted with Flexiteek 2G

“Aloimme työskennellä Flexiteekin kanssa vuonna 2019. Meille niiden kansien tärkeimpiä ominaisuuksia ovat liukumattomuus ja kyky pysyä viileänä kuumina päivinä. Materiaalin laatu on todella hyvä ja olemme erittäin tyytyväisiä yhteydenpidon helppouteen ja nopeisiin toimitusaikoihin.”


Torry D. Haugland

Tekninen johtaja

Askedladden logo
Goldfish fitted with Flexiteek 2G

”Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä. Flexiteek on kevyt, vähän huoltoa vaativa ja näyttää hyvältä myös märkänä. Se näyttää tiikkikannelta ilman ympäristövaikutuksia, joita luonnollisella tiikillä on.”


Stig Olssøn

Tuotepäällikkö

Goldfish Logo
Elling fitted with Flexiteek 2G

”Asiakkaani ovat tyytyväisiä Flexiteekiin. Se on huoltovapaa, näyttää erittäin hyvältä ja on luistamaton, erittäin tärkeä ominaisuus Ellingille, koska olemme keskittyneet turvallisuuteen”


Anton van den Bos

Toimitusjohtaja

Elling logo
Pardo fitted with Flexiteek 2G

”Valitsimme Flexiteekin sen laadun, todenmukaisen ulkoasun ja toimittajamme erinomaisen palvelun vuoksi. Se täyttää veneiltämme odotetut standardit.”


David Medina

Tuotantojohtaja

Pardo Yachts

Edut ovat selkeät

Flexiteek 2G on täydellinen kansi veneellesi.

Teak keksittiin uudelleen

Pinnan luonnonmukaiset syyt ja läpivärjätty materiaali takaavat lopputuloksen, jota on vaikea erottaa oikeasta tiikistä. Flexiteek 2G on täydellinen valinta, jos haluat perinteisen näköisen tiikkikannen vailla huolia. Voit valita sen joko pysyvästi uuden tiikin tai jo sään haalistaman näköisena. Vuodesta 2000 alkaen laajaksi kasvanut organisaatiomme kattaa jo lähes kaikki maailman alueet. Saat kokeneelta henkilökunnaltamme apua suunnittelussa, valmistuksessa ja asennuksessa.

Teak Re-invented

Kestävyys

Flexiteek 2G on erittäin kestävä materiaali, mikä on tullut todistetuksi sen oltua jo vuosien ajan kovassa käytössä. Vanhimmat kannet ovat nyt yli 20 vuotta vanhoja ja näyttävät edelleen hienoilta. Uudella kannella on 10 vuoden takuu materiaalivikojen varalta. Palat valmistetaan aina hitsaamalla ne yhteen, joten pinnasta tulee täysin vedenpitävä ja kulutusta kestävä. Flexiteek kiinnitetään kanteen vahvalla liimamassalla, joka pitää sen kiinni vuosikausia. Pinta kestää hyvin kulutusta ja se on UV-suojattu. Jos pintaan tulee kolhuja tai naarmuja, ne saa poistettua kevyellä hionnalla pintaa kuluttamatta. Voit myös niin halutessasi hioa koko pinnan tai osan siitä uudelleen.

Long Lasting

Ainutlaatuiset ominaisuudet

Flexiteek 2G tarjoaa merkittäviä etuja kilpailijoihin verrattuna.Sen rakenne varmistaa kiinnittymisen kaikenlaisiin ja -muotoisiin pintoihin.

  • Se viilenee 30 % nopeammin kuin perinteinen komposiittikansi.
  • Se on jopa 35 % kevyempää ja siksi se ei hidasta veneiden vauhtia
  • Ainutlaatuinen valmistusmenetelmä ja rakenne saavat Flexiteek 2G:n näyttämään aidosti oikealta tiikiltä.
High Performance

Helppohoitoinen

Flexiteek 2G vaatii hyvin vähän huoltoa säilyttääkseen upean ulkoasunsa. Se ei tarvitse säännöllistä kuurausta, kalliita puhdistusaineita tai saumojen korjauksia. Lika ei koskaan imeydy materiaaliin, ja siksi vaikeimmatkin tahrat (öljy, punaviini) on helppo poistaa. Puhdistaminen hoituu pääosin vedellä ja miedolla pesuaineella.

Low Maintenance

Yli 30 väriyhdistelmää

Flexiteek 2G on saatavilla 11 eri värivaihTOehdolla. Yhdessä kolmen eri saumavärin kanssa niistä tulee yhteensä yli 30 yhdistelmää. Voit valita tiikin eri värisävyistä, tai valita vaikka modernin mustan tai tumman harmaan värin.

Katso kaikki väriyhdistelmät >

Over 30 Colour Combinations

Kevyt

Vain 4,5 kg/m² painava Flexiteek 2G on jopa 35 % kevyempi kuin kilpailevat synteettiset kansijärjestelmät. Tämä tekee siitä erityisen houkuttelevan vaihtoehdon erittäin suorituskykyisiin monirunko-, moottori- ja purjeveneisiin. Tärkeää on, että se vähentää vesilinjan yläpuolelle sijoitettua painoa sekä aluksen kokonaispainoa. Sen ansiosta painopiste on matalammalla, mikä vähentää kallistumista ja parantaa suorituskykyä

Reduced Weight

LUPAUKSEMME SINULLE

Haluamme auttaa sinua tekemään asiakkaasi tyytyväiseksi. Tuotteemme on suunniteltu olemaan parasta mitä voit asiakkaallesi tarjota.

Jatkamme innovointia ja tuotekehitystä varmistaaksemme, että näin on myös jatkossa. Maailmanlaajuisen jakeluverkostomme ansiosta voimme tarjota sinulle vertaansa vailla olevaa palvelua ja tukea.

Jatkuva innovointi

Patentoitu tuotteemme on tehnyt Flexiteek 2G:stä synteettisten tiikkien markkinajohtajan. Panostamme jatkuvasti henkilöstömme osaamisen, tuotteidemme laadun ja prosessiemme tehokkuuden kehittämiseen.Näihin kuuluvat leikkaus- ja hitsaustekniikoiden kehittäminen, henkilöstön koulutus ja kehittäminen sekä koneistuksen päivitys.

Erinomainen palvelu

Vastaamme koko prosessista, valmistuksesta asennuksen loppuun asti. Voimme tarjota sinulle haluamasi valikoiman värejä ja kokoja, kansien layout-suunnittelua, räätälöityä koulutusta valmistukseen ja ohjausta kansien asennuksiin – joko tiimisi kanssa tai kokonaisvaltaisena palveluna.

Ainutlaatuinen tuki

Jälleenmyyjämme toimivat yli 50 maassa ja voimme tukea sinua paikallisesti valmistuksessa, asennuksessa ja huollossa, missä ikinä oletkin. Lisäksi voimme tarjota erilaisia ​​resursseja ja tukea OEM-jälleenmyyjien esittelyihin.

Valmiina aloittamaan?

Valitse yksi tai useampi vaihtoehto

Etkö ole vielä valmis?

Lue usein kysytyt kysymykset venekauppiaille.

UKK Venevalmistajat
{(40284 + 22)}

Trees planted to date

Menu