KÄYTTÖEHDOT

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Vaikka Flexiteek tekee kaikkensa varmistaakseen, että kaikki tällä sivustolla oleva materiaali on oikeaa, tarkkuutta ei voida taata, eikä Flexiteek ota mitään vastuuta tämän sivuston sisältämien tietojen tarkkuudesta, täydellisyydestä tai aitoudesta.

Flexiteekin verkkosivusto voi sisältää linkkejä muille sivustoille. Emme tue tai muuten ota vastuuta näiden sivustojen sisällöstä tai tietosuojakäytännöistä.


Nämä ehdotetut tiedot on annettu hyvässä uskossa käytännön kokemuksen ja paikallisissa olosuhteissa tehtyjen kokeiden perusteella. Asiakkaiden työolosuhteet eivät ole hallinnassamme, emmekä voi ottaa vastuuta tämän tuotteen käytön tuloksista. Voimme ottaa yhteyttä riippumattomiin asentajiin, jotka voivat asentaa kannen lisämaksusta. Flexiteek International AS, Flexiteek International AB, Flexiteek Americas Inc, Flexiteek OceaniaPty Ltd tai niiden edustajat eivät ole vastuussa siitä, miten käytät näitä ehdotettuja menetelmiä. Tavaramerkkimme kattaa Flexiteekin ja sen maailmanlaajuiset patentit.

TEKIJÄNOIKEUSHUOMAUTUS

Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki tällä verkkosivustolla oleva teksti, kuvat, grafiikka, animaatiot ja muu materiaali on Flexiteekin ja sen lisenssinantajien tekijänoikeuksien ja muiden immateriaalioikeuksien alaista. Flexiteek omistaa tekijänoikeudet tämän sivuston materiaalin valinnassa, koordinoinnissa ja järjestämisessä. Tätä materiaalia ei saa kopioida, kääntää, purkaa tai purkaa kaupallista käyttöä tai jakelua varten, eikä sitä saa muokata tai lähettää uudelleen muille verkkosivustoille ilman kirjallista lupaa. Tämän materiaalin luvaton käyttö loukkaa Flexiteekin immateriaalioikeuksia.

TAVARAMERKKI-ILMOITUS

Flexiteekin tavaramerkit, logot ja tällä sivustolla esiintyvät tytäryhtiöiden nimet, ellei toisin mainita, ovat Flexiteekin tai sen tytäryhtiöiden omistamia tavaramerkkejä. Näiden tavaramerkkien tai minkä tahansa muun tämän sivuston sisällön käyttö tai väärinkäyttö, paitsi näissä käyttöehdoissa tarkoitetuissa tapauksissa, on ehdottomasti kielletty. Mitään sivustolla olevaa ei tule tulkita myöntävän, implisiittisesti, estämällä tai muuten, minkäänlaista lisenssiä tai oikeutta käyttää mitä tahansa Flexiteek-tavaramerkkiä ilman Flexiteekin etukäteen antamaa kirjallista lupaa.

Kaikki tämän sivuston kautta ladattu tai muuten hankittu sisältö toimitetaan omalla vastuullasi ja olet yksin vastuussa kaikista tietokonejärjestelmällesi aiheutuvista vahingoista tai tietojen menetyksestä, jotka voivat johtua tällaisesta käytöstä, mukaan lukien rajoituksetta tietokoneviruksista johtuvat vahingot.

Tämän sivuston sisältämät tiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Tekijänoikeus © 2000-2020 Flexiteek International AB. Kaikki oikeudet pidätetään.

Päivitetty 7. joulukuuta 2020 Flexiteek International AB:n toimesta.

{(39470 + 22)}

Trees planted to date

Menu